sylwuśka Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 hej sluchajcie zrobilam wlasnie pierwszy raz muffinki i chciała bym je na górze przyozdobić kremem. ale nie bardzo wiem czy taki krem aby napewno bedzie się trzymać??? mam w domu krem do tortów ajerkoniakowy pomóżcie prosze. Pilne! Cytuj
basga Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Ja polałabym polewą,krem może zjeżdżać z muffinki.Ewentualnie dodaj do kremu trochę żelatyny rozpuszczonej w zimnej wodzie. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 tak sobie pomyslalam ze wlasnie krem do tortu zrobie z mniejszych proporcji niz pisze na opakowaniu :) wiesz wlasnie zalezy mi na tym by zrobic z kreme a nie z polewa Cytuj
fredzia Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Zetnij wierzch z mufinek jak przykryjesz kremem to nie będzie widać Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Można muffinki ściąć tak jak pisze Fredzia, a krem włożyć do szprycy i zrobić takie duże rozetki (coś a'la lody włoskie) i na to zetrzeć czekoladę :) Cytuj
koczelada Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Taki normalny krem do tortu może spływać. Spróbuj poszukać może jakiegoś przepisu na frosting do muffinków albo zrób jakąś maślaną masę :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.