Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gotujemy kapustę kiszoną. Pokroić w kostkę wędzoną słoninkę i usmażyć. Do słoninki dodajemy startego surowego ziemniaka i robimy z tego zasmażkę. Osobno gotujemy ziemniaki. Ugotowaną kapustę odcedzamy i dolewamy wody z ugotowanych ziemniaków jednym słowem odcedzamy ziemniaki do kapusty. Można dodać do gotującej się kapusty kilka ząbków czosnku. Ziemniaki podajemy do kapusty. Fajny zestaw to: kapusta ziemniaki i krupniok, wtedy można okrasić tłuszczykiem spod krupnioka ziemniaki pieczone w całości w piekarniku.

  • 2 lata później...
  • 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.