Walda Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Gotujemy kapustę kiszoną. Pokroić w kostkę wędzoną słoninkę i usmażyć. Do słoninki dodajemy startego surowego ziemniaka i robimy z tego zasmażkę. Osobno gotujemy ziemniaki. Ugotowaną kapustę odcedzamy i dolewamy wody z ugotowanych ziemniaków jednym słowem odcedzamy ziemniaki do kapusty. Można dodać do gotującej się kapusty kilka ząbków czosnku. Ziemniaki podajemy do kapusty. Fajny zestaw to: kapusta ziemniaki i krupniok, wtedy można okrasić tłuszczykiem spod krupnioka ziemniaki pieczone w całości w piekarniku. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Hej, taką kapustę właśnie będe robić. dzięki 1 Cytuj
ebiernacka Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Bardzo fajny przepis,ciekawa jestem jak smakuje ,jutro będzie na obiad,dam znać czy smakowała serdecznie pozdrawiam Cytuj
J3NKO Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 wyprobowalem twoj przepis, kapusta wyszla bosko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.