asiek Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Jak zrobic takie pyszne masełko? Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Na forum znalazłam taki przepis na masełko czosnkowe :) Cytuj
Basia K Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Podzielę się swoim przepisem. Miękkie masło (kostka 82-83 % tłuszczu) ucieram z posiekaną zieloną pietruszką,wyciśniętymi kilkoma ząbkami czosnku (ilośc zależy od smaku i upodobań),odrobinę soli i pieprzu. Czasem,by wzmocnic smak dodaję jeszcze trochę granulowanego czosnku z torebki. Cytuj
Dobosz65 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 bardzo fajne, wypróbowałem wczoraj, specjalnie zaczekałem z komentarzem do dzisiaj :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi