tERSON1k Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Witajcie! Nie mieszkam w Polsce, więc do baru me kong nie mogę się nawet wybrać :(. Gdy byłem w Polsce, chodziłem tam dość często, zawsze jadłem jedno danie.. Kurczak na ostro. Nie jadłem tego już naprawdę długi czas, i ostatnio mam NIEZIEMSKĄ ochotę na właśnie takiego kurczaka... Czy zna ktoś przepis na te oto danie ? Pozdrawiam! Cytuj
endrox87 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witajcie! Nie mieszkam w Polsce, więc do baru me kong nie mogę się nawet wybrać :sad:. Gdy byłem w Polsce, chodziłem tam dość często, zawsze jadłem jedno danie.. Kurczak na ostro. Nie jadłem tego już naprawdę długi czas, i ostatnio mam NIEZIEMSKĄ ochotę na właśnie takiego kurczaka... Czy zna ktoś przepis na te oto danie ? Pozdrawiam! A w jakim mieście jest ten bar :) kurde chętnie bym coś takiego dobrego zrobił :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi