AnnaK Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 20 dag metki łososiowej 3 jajka ugotowane na twardo 1 pęczek szczypiorku 1 ogórek kwaszony majonez, musztarda, sól, pieprz Jajka, szczypiorek i ogórek bardzo drobniutko pokroić. Metkę wyjąć z lodówki kilkanaście minut wcześniej żeby zmiękła, ogórek odsączyć. Wszystkie składniki połączyć z 1 łyżeczką musztardy, 2 łyżkami kopiastymi majonezu dekoracyjnego, doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.