Dorunia Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Noszę się z zamiarem kupna noży ceramicznych,ale nie wiem,czy się opłaca i stąd moje pytanie do Was,czy używacie takich noży i jak się sprawują :) Wiem,że jak spadnie na kafle w kuchni to praktycznie jest już do wyrzucenia bo pęknie :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Kupiłam te noże i muszę się przyznać,że jestem pod wrażeniem...świetnie trzymają się w dłoni...ostre bardzo...świerzutki chlebek kroją bez zgniatania...jedyną wadą jest to iż trzeba uważać,żeby nie spadły na podłgę bo mogą pęknąć :) Cytuj
basga Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 widziałam je dziś w rossmanie. Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 W Rossmanie są chyba z ciemnym ostrzem te noże,a ja kupiłam z białym,bo podobno są lepsze,ale jak to bywa w przysłowiu"każdy żyd swój towar chwali " 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 a już nie pamietam ale to chyba jakieś typu chińskiego bo były po około 30 zł za taki średni. Cytuj
Telimenaa Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja uważam osobiście, że naljepsze są noże robione ręcznie przez naszych polskich chłopaków. Nie ma niczego lepszego do krojenia. I warto zainwestować kilka złotych więcej by mieć nóż na lata, bez problemów z ostrzeniem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi