Gagaskladtowarowroznych Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Pyszna sałatka,niestety trochę ograniczająca życie towarzyskie :mrgreen: Składniki 0,5 kg ugotowanej,ale nie rozgotowanej białej fasoli Jaś główka czosnku(około 5-6 dużych ząbków) ma być mocno czosnkowo:) 30 dkg startego sera żółtego(na tarce o dużych oczkach) cebula drobno poszatkowana 2-3 małe ogórki konserwowe drobno pokrojone sól,pieprz,majonez(około 3-4 łyżki) można ewentualnie dodać przesmażone pieczarki,ale ja wolę bez tego dodatku Sposób przyrządzania Wszystkie składniki wymieszać,doprawić ,dodać majonez.Nieraz zamiast Jasia daję fasolkę z puszki ,ale to już nie to samo. Gaga Składowarowroznych Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Brzmi ciekawie ta sałatka, muszę się na nią skusić, dzięki za przepis :) Cytuj
Gagaskladtowarowroznych Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Dorotko!Mam nadzieję,że planujesz zostać w domu :excl: A tak w ogóle to zapomniałam-czosnek trzeba rzucić na wyciskarkę lub zetrzeć na tarce o drobnych oczkach Pozdrawiam z uśmiechem Gaga ze Skład Towarów Różnych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi