Basia K Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Czy pieczecie jakieś ciasteczka na Święta poza pierniczkami? Ja przez kilka lat piekłam takie kruche ciastka (nawet umiesciłam na Forum przepis ),ale teraz chciałabym spróbowac czegoś nowego. A dodatkowo idealnie byłoby,gdyby te ciastka,tak jak pierniczki można było upiec jakiś czas przed Świętami..... Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Basiu podaję przepis w ciasteczkach. Cytuj
Basia K Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Dziękuję,Halinko :-) Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Polecam korzenne ciasteczka 🙂 Cytuj
justhi Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Wyczytałam w tym tygodniu ten przepis w necie i zamierzam zrobić je na Święta: https://swieta.interia.pl/przepisy-gwiazdki-z-maku,p,12.html Ciekawie się zapowiadają i prosto :) Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 No, no... wyglądają ciekawie ;) Napisz Justhi jakie były w smaku, pozdrawiam :) Cytuj
Uzytkownik1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 U nas tylko pierniczki z przepisu mojej teściowej. Są przepyszne. Uwielbiają je dorośli i dzieci. Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 Polecam extra kruche ciasteczka na Święta Bożego Narodzenia: KLIK Przepis prosty i szybki, a ciasteczek wychodzi bardzo duuużo - u nas 165 sztuk - wystarczy na całe Święta ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 W tym roku polecam krucho-migdałowe ciasteczka, szybko się je robi a efekt super - mniam 😄 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi