ina12 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Janko a ja dziękuję Tobie za sprawienie mi satysfakcji. Za dodanie zdjęcia i ocenę zalety tych ciastek. Piękne są Twoje ciasteczka. Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wow! wyglądają jak sklepowe te herbatniki - super :D fajna foremka, nie widziałam nigdzie takiej :blush: Cytuj
Janka Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wow! wyglądają jak sklepowe te herbatniki - super :grin: fajna foremka, nie widziałam nigdzie takiej :blush: Kilka lat temu kupiłam mi koleżanka w sieci sklepów" Plus",teraz chyba już tych sklepów nie ma. :unsure: Cytuj
Jolcia Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Oto dowód ,że piekłam ciasteczka ;-) pozdrawiam. Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jolciu ja Tobie wierzyłam bez wątpienia, bardzo długo Cię znam i wiem jaka jesteś. Bardzo dobre przepisy dodajesz z których ja także skorzystałam z zadowoleniem. Dziękuję i również pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dzięki za informację, tak "Plus'a" już nie ma, szkoda, będę szukać, może gdzieś znajdę ;) Bardzo ładne ciasteczka Jolu upiekłaś, gratuluję udanych wypieków :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi