daniel01 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dobry wieczór. Nie wiem czy to jest dobry dział ale sądzę ze proszę o poradę także ten dział jest poświecony temu także przejde do rzeczy chciałbym mojej dziewczynie urządzić kolacje tzn romantyczna i właśnie coś żeby przyrządzic tylko powiem szczerze gotować nie potrafię i nie mam żadnych pomysłów i to właśnie pisze do was o pomoc jakiś przepisik tak aby dziewczyna umarła z dobrego smaku wiadomo chwila ma być wyjątkowa to i jedzenie takie musi być :) Pozdrawiam i z góry dziekuje Cytuj
Kasia M. Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ciężko tak stwierdzić bo nie znam Twojej dziewczyny, co lubi do jedzenia i takie tam. Ale jestem pewna że jeśli zorganizujesz stolik na środku pokoju z jasnym obrusem, żadnego światła oprócz świeczek i jakieś dobre wino to jedzenie zejdzie na dalszy plan :) Pamiętaj że liczą się chęci :) Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj
koczelada Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 To ja polecam tagliatelle z łososiem i szpinakiem - brzmi i smakuje nieziemsko, a w przygotowaniu łatwizna :) Tutaj masz przykładowy przepis: [LINK NIEAKTUALNY] :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi