ali Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 1 kg selera 2 duże cebule 1 margaryna "Palma" 3-4 ząbki czosnku 1 szklanka wody 1 szklanka bułki tartej 6 jaj 2 kostki bulionu grzybowego sól, pieprz Seler i cebulę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać wodę, przyprawy, rozdrobniony czosnek i margarynę, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 1 godz. Ostudzić. Do zimnej masy dodać jajka i bułkę tartą, dobrze wyrobić. Foremkę wysmarować tłuszczem i wysypać bułką tartą, nałożyć masę i piec 1,5 godz. w temp.180-190 stop. Pasztet jest wyśmienity. Z podanego przepisu wychodzą 2 foremki dł. po 20-25 cm. Cytuj
Magdalena Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Pasztet jest wyśmienity polecam ,pycha!! Piekłam Ale ten przepis mam z innej stronki, identyczny zresztą każdy przepis dostaje od kogoś ! grunt że smakuje wybornie.Pozdrawiam Magdalena!!! Cytuj
Bernimek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Przyznać muszę, że pasztet z selera będzie dla mnie nie lada wyzwaniem - nigdy nie robiłam pasztetów ... Ten będzie pierwszy ... Cytuj
Magdalena Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Namawiam gorąco! jest smaczny ,a najlepiej jak będziesz częstować gości to nie mów z czego jest niech zgadują.U mnie nikt nie zgadł mąż złożył zamówienie na większą ilość pasztetu ,dzieci też.Przepis poszedł w świat ,możesz jak sie obawiasz zrobić z połowy porcji .Ale na pewno zasmakuje !!!pa :) Cytuj
ali Opublikowano 12 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Pasztet jest wyśmienity polecam ,pycha!! Piekłam Ale ten przepis mam z innej stronki, identyczny zresztą każdy przepis dostaje od kogoś ! grunt że smakuje wybornie.Pozdrawiam Magdalena!!! Tak, to na pewno też mój przepis, podałam go jeszcze wcześniej na jednej stronie. Pozdrawiam. Cytuj
ali Opublikowano 12 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 P.S. Tam nie występuję jako ali. Cytuj
->Renia<- Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Pasztet jest naprawdę pyszny. Warto spróbować. Polecam. :) Cytuj
ali Opublikowano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 P.S. Tam nie występuję jako ali. Oooo, Ciebie też rozpoznaję ! Witam Cię też i tutaj i pozdrawiam. Widać chodzimy tymi samymi ścieżkami. Cytuj
ali Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Witam, witam ! Ale dziwne, dlaczego odpowiedź jest jakby ode mnie? Dlaczego pisze niby "ali", skoro to nie ja pisałam? Może Marcinie potrafisz mi wyjaśnić, jak to możliwe? Cytuj
Marcin Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Hmmm. Z tego co widzę posty są wysłane z tego samego ip - być może korzystacie z tego samego komputera i zapomniałaś/eś się wylogować? Cytuj
ali Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Nie Marcinie, my się nawet nie znamy. Ale faktem jest, że jestem zalogowana na stałe i pewnie ktoś to wykorzystał i zrobił mi psikusa. Ale heca! Przepraszam, że Cię angażowałam, muszę zrobić śledztwo wokół siebie. Pozdrawiam. Cytuj
Marcin Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Nie ma sprawy :) Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.