Z_kuchni_i_ogrodu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Zobacz jak przygotowuję to danie http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3qz4npQQeg4 Odwiedź mój kanał https://www.youtube.c...71?feature=mhee Soja i fasola są wspaniałym źródłem białka. Ta sałatka jest także bogata w witaminy i minerały. Smacznego Składniki: ok 200g ugotowanej wcześniej soi ok 200g ugotowanej wcześniej fasoli pinto (jest dostępna w Sainsbury's, może być też z puszki) 2-3 łyżki oleju rzepakowego tłoczonego na zimno (rapeseed oil) pół bakłażana pół czerwonego chili 2 małe cebule 2 ząbki czosnku świeży tymianek, same listki kilka gałązek zielonej pietruszki i oregano puszka pomidorów krojonych szczypta soli morskiej wędzonej (pachnie suszonymi śliwkami) - można kupić w Sainsbury's pieprz Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Z_kuchni_i_ogrodu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.