Z_kuchni_i_ogrodu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=yMOM2odHZac oliwa z oliwek w spreju 250g batat (sweet potato)obrany i pokrojony w 1cm kostkę 6 jajek 75ml mleka 200g tuńczyka z puszki 250g kukurydzy z puszki 1 łyżka posiekanego szczypiorku 90g fety świeżo zmielony pieprz 15g startego drobno parmezanu odtuszczona kwaśna śmietana sałata Fritata jest dobra zarówno na śniadanie jak i na obiad. Mi najlepiej smakowała na ciepło. Jedna porcja to tylko 129 kcal. Odwiedź mój kanał https://www.youtube.c...71?feature=mhee Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Z_kuchni_i_ogrodu Cytuj
pasibrzuch Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Bardzo ciekawy przepis, czytałam dziś nieco inny przepis na fritatte w Wysokich Obcasach. Patatów nie widziałam nigdy w Polsce, ale jadłam kiedyś w Kanadzie - przepyszne! Ja chyba dodałabym do tej fritatty cukinie. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.