Dorunia Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witajcie :) Słyszałam o przepisie na filety rybne z cebulką ogórkami konserwowymi i sokiem z tychże ogórków...podobno bardzo smaczne,ale nie mogę nigdzie znaleźć przepisu :( Może ktoś z naszego forum posiada na takie rybki przepis i byłby tak miły i podzielił się ze mną i innymi forumowiczami :) Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam :) Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witaj Doruniu 🙂 Ja robiłam kiedyś takie śledzie w papryce i ogórku nie wiem czy to o takie chodzi, ale te są pyszne ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dziękuję Dorotko za przepis,ale to nie ten...dzisiaj mama przyniosła mi przepis od swojej przyjaciółki na taki o którym pisałam...jutro będę robiła i wtedy napiszę,czy smaczna taka rybka :) Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ok, to ja czekam na opinię :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Rybka zrobiona...jeszcze nie jedzona,ale zalewę smakowałam i jak dla mnie smaczna...później napiszę przepis w odpowiednim miejscu :) Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dobrze Doruniu, dziękuję :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi