basga Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Super ciacho ,masa bardzo delikatna,powiedziałabym taka piankowa prawie,ciasto kruchutkie a wychodzi cała duża blacha.Z pewnością będzie często pieczony a przepis powędrował w świat. Cytuj
evita Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Mam chęć wypróbować ten przepis. Nie zrozumiałam - czy do masy dodane jest 1 białko, czy 5 białek? Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Do masy trzeba dodać 5 białek :) Cytuj
AnnaK Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Upiekę w najbliższym czasie. Bardzo lubię gorące ciasta, a tu moja cierpliwość bedzie narażona na ciężką próbę. :biggrin: Cytuj
AnnaK Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jeszcze jedno pytanie. Jak duża ma być blacha? proszę o wymiar w centymetrach. Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Aniu ja go piekłam w tradycyjnej prostokątnej formie, jej wymiary to 25 na 36 cm, udanego wypieku życzę :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.