AnnaK Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 1 duża główka czerwonej kapusty 2 kwaszone ogórki 2 cebule 1 duże winne jabłko sok i skórka z cytryny 5 łyżek oliwy sól, pieprz Kapustę poszatkować i wrzucić na osolony wrzątek. Gotować 8 minut, wylać na sito, przelać zimną wodą i odsączyć. Obrane jabłko i ogórki pokroić w drobną kostkę, cebulę posiekać. Wymieszać z kapustą. Skórkę z cytryny otrzeć w cieniutkie paseczki, posypać sałatkę, skropić sokiem z cytryny i oliwą. Doprawić solą i pieprzem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.