Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 duża główka czerwonej kapusty 2 kwaszone ogórki 2 cebule 1 duże winne jabłko sok i skórka z cytryny 5 łyżek oliwy sól, pieprz Kapustę poszatkować i wrzucić na osolony wrzątek. Gotować 8 minut, wylać na sito, przelać zimną wodą i odsączyć. Obrane jabłko i ogórki pokroić w drobną kostkę, cebulę posiekać. Wymieszać z kapustą. Skórkę z cytryny otrzeć w cieniutkie paseczki, posypać sałatkę, skropić sokiem z cytryny i oliwą. Doprawić solą i pieprzem.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.