AnnaK Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 8 ziemniaków 8 jajeczek przepiórczych ugotowanych na twardo 1 pęczek rzodkiewek pokroić w plasterki 1 pęczek szczypiorku posiekać 1 czerwona cebula pokroić w półtalarki 15 dag salami pokroić w paseczki Ziemniaki ugotować i pokroić w plastry, jajeczka przekroić na pół. Składniki wymieszać i polać sosem z 2 łyżek octu winnego, 6 łyżek oliwy i soli. Posypać pieprzem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.