AnnaK Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 2 zielone ogórki 3 pomidory 30 dag szynki konserwowej lub gotowanej 5 dag orzechów włoskich Sos: 3 łyżki soku z cytryny 8 łyzek oliwy 1 łyżeczka musztardy 1 łyżeczka miodu płynnego sól, pieprz,bazylia Warzywa pokroić w grubą kostkę, szynkę w paski. Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać sałatkę przed podaniem. Posypać posiekanymi orzechami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.