tlen Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mam tapenade, chcę użyć do makaronu. Cały czas przechowywałem w lodówce, tak więc oczywiste że chcę aby było ciepłe. Zastanawiam się czy tapenade się podgrzewa czy tylko mam wymieszac z ciepłym makaronem. Dokładnie jest to tapenade z szuszonych pomidorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Czytałam, że tapenade podaje się też na ciepło, a zwłaszcza w zimnie, czyli można ją podgrzać. Pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.