Zenobi11 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Dzień dobry! Jestem tu zupełnie nowy i dopiero co zapoznaje się z forum. Jeśli dla takiego nowiocjusza jak ja macie jakieś rady to koniecznie piszcie! A czego poszukuje - przede wszystkim niebanalnych przepisów a przede wszystkim szukam niebanalnych produktów! Pozdrawiam Zenobi11 Cytuj
minia51 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Witaj na Smacznym forum. Przepisów i porad znajdziesz tutaj pod dostatkiem. Jeśli masz z czymś problem to pytaj, żadne pytanie nie zostaje bez odpowiedzi.- Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Witaj na forum, i podpisuję się pod słowami Mini, jeśli czegoś nie wiesz pytaj śmiało :happy: Pozdrawiam :D Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam Cię wśród nas cieplutko :) Cytuj
sowa1980 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 I ja witam Cię bardzo serdecznie :) Mam nadzieję, że odnajdziesz wiedzę, której poszukujesz :) Smakowitego dnia i powodzenia! :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi