justhi Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 pierś z kurczaka 2 czerwone papryki 6 ogórków konserwowych 2 cebule oliwa 2 jajka 4 łyżki mąki ziemniaczanej przyprawa maggi, sól, pieprz łyżka natki Kurczaka umyj, osósz, pokrój w małe kawałki. Ogórki pokrój w drobną kostkę (ja starłam na tarce jarzynowej). Cebule i natkę posiekaj. Mięso, warzywa i natkę włóż do miski. Wbij jajka, dodaj mąkę ziemniaczaną i 4 łyżki oliwy (nie miałam, dałam 4 łyżki majonezu), skrop maggi, przypraw, wymieszaj. Oliwę rozgrzej na patelni. Łyżką nakładaj porcje masy. Usmaż kotleciki z obu stron na złoty kolor. Osącz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.