Peerph Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam, mianowicie nie wiem ,czy to jest dobry dzial dla mojego tematu, ale administracja zawsze sledzi nowe tematy, wiec jesli teamt nie na miejscu ktos przesunie , lub powie gdzie bylo by lepiej zamiescic ten temat. Mam 17 lat. Chodze do 1. klasy liceum ogolnoksztalcacego na profilu matematyczno - geograficznym. Szukam dalszego rozwoju w kierunku kulinarskim. Moj odwieczny problem polega na tym, ze nie wiem co wybac, czy studia gastronomiczne (myslalem tu o Pozaniu), czy inna szkola, gdzie jest wiecej praktyki.Boje sie, ze na studiach bedzie "za sucho" , czyli sporo teorii, a malo praktyki. O uczenie sie nie chodzi, bo raczej uczyc sie czegos, co sie podoba, nie powinno sprawic problemow. Chodzi mi o to, ze nauka nauka, w glowie cos bede mial, ale praktyka... sztuka gotowania. Co mi daje nauka, jesli nie potrafie gotowac. To jest wiec moj problem. Problem polega wiec na wyborze szkoly. Prosze was o pomoc, mile widziane sa oczywiscie opinie doswiadczonych ludzi, ktorzy maja za soba cykl ksztalcenia. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.