jacob_cook Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Witam, jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość ;]. planuję ugotować golonkę w piwie z puree ziemniaczane oraz kapustą podsmażaną - typowo chłopskie i staropolskie danie. Teraz rodzi się moje pytanie, mianowicie jak mogę w fajny i finezyjny sposób podać tę danie tzn. ułożyć na talerzu? Myślałem, aby puree ułożyć za pomocą pierścienia a na nim mała golonkę bez kości ale jak pomyślę to raczej wszystko się rozleci. Podajcie swoją propozycję podania tego dania lub napiszcie coś zupełnie innego, inne danie tylko oby było mięso gotowane na pokładzie [E] pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Witaj na forum :) To danie, które sobie zaplanowałeś jest dobre, i ten sposób podania też, ewentualnie możesz golonkę ułożyć na liściu zielonej sałaty, obok położyć kapustę, a po drugiej stronie talerza 3 kuli puree i udekorować koperkiem... Pozdrawiam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.