Kasia M. Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Przechodzę w filmiki (tak, to moje, ja na nich jestem ;p) Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Pączki bardzo apetyczne, filmik super i fajnie Cię widzieć Kasiu, pozdrawiam :) Cytuj
Kasia M. Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Pączki bardzo apetyczne, filmik super i fajnie Cię widzieć Kasiu, pozdrawiam 🙂 Takie fajnie mokre w środku wychodzą. Nie wiem, mi takie pasują w każdym razie ;p Przecież jestem na zdjęciu, można mnie zobaczyć ;) Cieszę się, że się podoba :) Również pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Ja też takie pączki lubię, więc jak będzie okazja to się skuszę na nie ;) Tak, tak na zdjęciu Cię widać, ale... ale... podjadasz tam torcik i Cię nie widać ;) A tu na filmie jesteś widoczna w całej okazałości :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi