Livia Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam, szukam jakiegoś fajnego i nieskomplikowanego przepisu. Mam kilka zawekowanych słoików z sosem greckim (takiim jak do ryby po grecku, nie wiem czy go poprawnie nazywam). Podawany tradycyjnie z rybą już mi się przejadł i chciałabym podać go z innym daniem, bo szkoda żeby się zmarnował. Może jakoś z kurczakiem? Czekam na odpowiedzi 🙂 Cytuj
Kasia M. Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam. Żeby nie było niedomówień, jeśli piszesz o takim "naszym" sosie greckim na bazie pomidorów to mam trochę pomysłów. Z kurczakiem to nie wiem. Może z jakimiś pulpetami już bardziej. My ostatnio jedliśmy z podsmażanymi pierogami z kapustą i grzybami i polane tym sosikiem, pycha! Jak tak pomyślę, to mogłoby być ciekawie z ryżem lub z makaronem jakby jeszcze parę warzyw dodać. Wracając do ryby to my też do karpia smażonego lubimy bardzo, nie wiem do jakiego rodzaju ryb Ty go używałaś. W każdym razie z pierogami rewelacja ;p Pozdrawiam i mam nadzieję że chociaż coś Ci podsunęłam do głowy :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.