kuchniaagatki Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Batoniki w białej czekoladzie - 300 g białej czekolady - rodzynki - dmuchany ryż Rozpuszczamy czekoladę w misce na parze, dodajemy rodzynki oraz dmuchany ryż. Całość rozsmarowujemy na blasze wyłożonej wcześniej papierem do pieczenia i wkładamy do lodówki na ok. 1,5 godz. Po zastygnięciu łamiemy na małe kawałki i jemy 🙂 Prawda, że proste? 🙂 a uwierzcie, że jest pyszne! więcej przepisów na www.kuchniaagatki.pl 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.