Ikimino Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam. Mam problem odnośnie barwników spożywczych, a mianowicie ich wyboru. Zamierzam niedługo zrobic ciasto-tęcze i do tego celu chciałam wykorzystac barwniki w żelu, jednk finanse nie idą z nimi w parze. Dobrą i tańszą alternatywą byłyby barwniki w żelu ale do czekolady. Jestem już bliska ich kupna, jednak boje się, że po dodaniu ich do biszkoptu ciasto zwyczajnie nie wyjdzie. Proszę o poradę, bo do urodzin już nie długo. (Dodam, że barwniki w proszku, które chciałam pierwotnie kupic, mają zwyczajnie za małą ilośc żeby mi wystarczyły). Pozdrawiam 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.