Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem odnośnie barwników spożywczych, a mianowicie ich wyboru. Zamierzam niedługo zrobic ciasto-tęcze i do tego celu chciałam wykorzystac barwniki w żelu, jednk finanse nie idą z nimi w parze. Dobrą i tańszą alternatywą byłyby barwniki w żelu ale do czekolady. Jestem już bliska ich kupna, jednak boje się, że po dodaniu ich do biszkoptu ciasto zwyczajnie nie wyjdzie. Proszę o poradę, bo do urodzin już nie długo. (Dodam, że barwniki w proszku, które chciałam pierwotnie kupic, mają zwyczajnie za małą ilośc żeby mi wystarczyły). Pozdrawiam 🙂

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.