Emiliawanilia Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Składniki: filet z łososia liście świeżego szpinaku musztarda francuska tymianek pieprz cytrynowy sól pomidor ząbek czosnku oliwa z oliwek Makaron makaron tagiatelle zioła prowansalskie koperek sól ser żółty 1. Łososia dokładnie myjemy, suszymy i przyprawiamy tymiankiem, pieprzem cytrynowym, solą. Wierzch smarujemy musztardą francuską. 2. Na folii aluminiowej układamy umyty szpinak, plaster pomidora i pocięty na plasterki ząbek czosnku. Skrapiamy oliwą i solimy. 3. Na wierch kładziemy rybę i dokładnie zawijamy. Kładziemy na grilla, i pieczemy na wolnym ogniu do momentu aż mięso będzie miękkie. 4. Makaron gotujemy w solą i olejem. Po ugotowaniu odcedzamy i dodajemy koperek i zioła prowansalskie. Ser żółty zcieramy na tarce. Mieszamy. smacznego! wiecej przepisów na : niebowpolewiewaniliowej.blogspot.com :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.