samciaaa27 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam :) Jestem tu nowa i zwracam się do was z pytaniem... Mam 17 lat i niestety jestem malutka (mam 152 cm wzrostu). Waże 42 kg. ale chciałabym ważyc 35. Jaką diete moglibyście mi polecić? Oczywiście nie zapominam tekże o ruchu :) Od tygodnia jeżdzę rowerkiem i nie powiem przypadło mi to do gustu :) Nie mam za duzo czasu bo za dwa tygodnie 1wybieram sie na kolonie i dlatego proszę was o ratunek :) Z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi Cytuj
marysi_co Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 A nie myślałaś o tym, żeby skorzystać z pomocy dietetyka? Myślę, że to będzie najlepiej. Cytuj
PoProstuDora Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Szkoda, że nikt nie zwrócił uwagi na to, że waga 42 to już niedowaga, nie wspominając o schudnięciu do 35. Dopiero teraz tutaj trafiłam, ale i tak szlag mnie chce trafić. Dla wszystkich w przyszłości, którzy tutaj trafią: zastanówcie się najpierw, co macie w głowach i idźcie do psychologa, bo odczuwanie szczerej chęci posiadania znacznej niedowagi jest uważane za zaburzenie. Zdrowa dieta polega na osiągnięciu wagi prawidłowej dla zdrowia i rozwoju, nie na chudnięciu! Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez PoProstuDora Literówka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi