aanutka Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Składniki: 6 kostek filetów rybnych, 2 łyżeczki masła, 2 łyżki ostrej musztardy, 2 łyżki śmietany, 2 łyżki drobno pokrajanych ogórków konserwowych, sól, pieprz. Wykonanie:Żaroodporny półmisek wysmarować masłem. Ułożyć rybne kostki i zapiec w piekarniku /230 stopni C/. Po około 15 minutach wyjąć i odlać powstały płyn. W misce wymieszać musztardę, śmietanę, sól, pieprz i ogórki. Przykryć tym sosem rybę i wstawić półmisek na 10 minut do piekarnika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.