Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w kuchni, a już na pewno nie w robieniu ciast. Mam pewną wizję i nie wiem, z której strony się za to zabrać. Potrzebuję wykonać polewę/icing, która poradzi sobie z gorącym płynem i będzie pełniła rolę 'izolatora'. Wiem, że takie coś jest wykonalne, zrobiono to na bazie cukru. Myślę, że zwykła lukrowa polewa nie da rady. Ale gdyby czymś ją wzbogacić? Jakieś pomysły, propozycje? Bardzo proszę o pomoc i gorąco liczę na trafne odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie, szlafrok :3

  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.