szlafrok Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w kuchni, a już na pewno nie w robieniu ciast. Mam pewną wizję i nie wiem, z której strony się za to zabrać. Potrzebuję wykonać polewę/icing, która poradzi sobie z gorącym płynem i będzie pełniła rolę 'izolatora'. Wiem, że takie coś jest wykonalne, zrobiono to na bazie cukru. Myślę, że zwykła lukrowa polewa nie da rady. Ale gdyby czymś ją wzbogacić? Jakieś pomysły, propozycje? Bardzo proszę o pomoc i gorąco liczę na trafne odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie, szlafrok :3 Cytuj
szlafrok Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 problem nadal nie rozwiązany, a mimo kilku prób wciąż nie tracę nadzieji. naprawdę nikt nie ma żadnych pomysłów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.