krowusia Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Widziałam to, czekam na okazję by to wypróbować. Jak tylko mi się uda podzielę się opinia czy tak rzeczywiście się da zrobić:) Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ha! :grin: Ciekawe :) ja też przetestuję to przy najbliższej możliwej okazji... czyli jak będę piec biszkopt - dzięki DeLarge 🙂 Cytuj
joe_cooker Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 genialne! pobawie sie przy okazji jutrzejszej jajecznicy ;) Cytuj
Gość numiba Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Świetne! Sama też chyba przetestuję. Cytuj
UzytkownikWI Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Ale co to nam tak naprawdę daje ? Ja zawsze byłem uczony, żeby przerzucać z jednej połowy skorupki do drugiej. Zero filozofi :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi