Tomson102 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Witam, czy mógłby mi ktoś podac jakiś ciekawy przepis na pierś z kurczaka? Chciałbym aby przygotowana pierś pasowała do szyszek ziemniaczanych. Danie chciałbym podać właśnie z nimi oraz z jakąś sałatką na którą też poprosiłbym przepis. Chciałbym aby danie ładnie się prezentowało oraz aby nie było proste i oklepane ale zaskakujące :biggrin: 1 Cytuj
sylwuśka Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 pomysł na piersi: kieszonki (pieczarki, cebulka i ser żółty) albo faszerowane piersi z suszonymi pomidorami i serem fetą zapiekne w piekarniku 1 Cytuj
AnnaK Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Roladki ze szpinakiem, fetą i czosnkiem. 1 Cytuj
figiel Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Przepis wypróbowany -polecam :) 1 Cytuj
swisti Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ten jest bardzo ciekawy https://moj-talerz.pl/przepis/Kurczak-po-francusku smaczny i prosty, polecam :) Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja mogę polecić dwa przepisy wieprzowe snikersy - schab możesz spokojnie zastąpić filetem z piersi wiosenna sałatka z porem - smacznego Cytuj
mslowik Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Do głowy przychodzi mi teraz spaghetti ze szpinakiem, serem pleśniowym i kawałkami kurczaka. Całość połączona słodką śmietaną. Wyborne i często pojawia się na moim stole. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi