AnnaK Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Smaczne urozmaicenie zimowego jadłospisu. Zalewa: 1 litr wody 1 łyżka soli 1 łyżeczka cukru Nieduże i twarde pomidory oskórować i ułożyć luźno w słoikach. Zagotować zalewę, odstawić na kilka minut żeby przestygła, zalać pomidory - muszą być całe zakryte. Słoiki zakręcić i pasteryzować 3 minuty od momentu zawrzenia wody. przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu. Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Super! Kolejny fajny przepis, dziękuję Aniu :D Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Skusiłam się na te pomidorki, bardzo ładnie się prezentują - a degustacja dopiero w zimnie... Przepis prosty i szybki, warto się skusić! ;) Dziękuję Ci Aniu i pozdrawiam 🙂 Ps. załączam zdjęcie z przelatującą muszką ;-) Cytuj
Smakija Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 A czy z pomidorków koktajlowych tez sie da? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.