As76 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Czy ktoś nas jeszcze pamięta ??? Wiele czasu minęło od ostatniej mojej wizyty ,ale już piszę dlaczego nie zaglądam.. Wiele się u nas zmieniło i przybyło domowników. :biggrin: Dnia 28 kwietnia w moje 36 urodziny przyszła na świat nasza córeczka Karolinka. Nasz mały wielki CUD miał 3700 gram szcześcia i 56 cm. miłości. Cudem żyjemy ,ale ważne ,że żyjemy !!!! Oto nasz skarb tuż po urodzeniu. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Tak rosłam [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a taka jestem teraz [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] pozdrawiamy starych znajomych i obiecuję do Was zaglądać. :biggrin: Cytuj
minia51 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Jakże Cię nie pamiętać? Jak ten czas leci, niedawno pisałaś, że Karolinka się urodziła, a na ostatnim zdjęciu już przygotowana na bal.Jeszcze raz gratuluję Wam tego Szczęścia i Miłości, choć wymiary są już większe. Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Oczywiście Anetko że Cię pamiętamy :D Serdecznie Wam gratuluję pięknej córeczki, jaka Ona już duża, słodziak :wub: Cieszę się, że o nas pamiętałaś i że z nami tutaj będziesz 🙂 Serdecznie pozdrawiam :D Cytuj
As76 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witajcie .W wolnych chwilach zaglądam do Was ,ale pisać nie mam czasu . Strasznie za wami tęsknię i za tymi pysznościami ,które robicie. Wklejam małej foteczkę ,która jest najbardziej aktualna <Zdjęcie USUNIĘTE Z SERWERA> Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witaj Anetko, fajnie że nas odwiedzasz :) Piękną masz Córeczkę :D rośnie Ci jak na drożdżach - fajny bobasek :wub: Pozdrawiam mikołajkowo :biggrin: Cytuj
renigliwice Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Kochani! Ja też za Wami tęsknię i często tu zaglądm. Mam nadzieję, że uda mi się w końcu wygospodarować trochę więcej czasu. Pozdrawiam cieplutko! Renia :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witaj, witaj Reniu :biggrin: My też się za Tobą stęskniliśmy i za Twoimi smacznymi przepisami :) Wracaj, wracaj do nas, bo razem jest raźniej, pozdrawiam serdecznie 🙂 Cytuj
As76 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witajcie kochani .Kompletnie nie mam czasu ,ale to nie znaczy ,że nie kożystam z waszych przepisów .Po prostu nie mam czasu na pisanie na forum . Pozdrawiam wszystkich znajomych i witam nowych użytkowników . Przypominamy się nieco :P i Karolinka pozdrawia z zeszłego roku ,ale warto obejrzeć .Kocham mojego małego pomocnika :D https://www.youtube.com/watch?v=jMJmmMH6Xmg Cytuj
Marchewa Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witaj, ja podobnie jak Ty nie ma czasu by udzielać się czynnie na forum, ale śledzę na bieżąco :) Cytuj
Christina Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam i ja - ponownie Dawno mnie tu nie było, bo nauka i praca... ale w związku z tym, że mam mało czasu na wszystko, doskonale się w przygotowaniu szybkich posiłków, ale w żadnym razie nie robię nic typu "fast food" - szkoda zdrowia Jak znajdę chwilkę i odpowiedni dział na forum, to podzielę się z Wami propozycjami na szybkie i zdrowe dania Cytuj
Jan Sebastian Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Witam po dłuuugiej przerwie,im bardziej jestem starszy,tym bardziej brak mi czasu.Nie znaczy to jednak że nie lubię sobie "dosmaczyć"Gdyby komuś z Was zepsuł się sprzęt AGD służę,jako serwisant pomocą,doradzę aby po wizycie szpeca nie okazało się tak jak w programie usterka.Pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Jan Sebastian literówka. Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witajcie Kochani :) Cieszę się, że o nas pamiętacie i nas odwiedzacie :) Ps. Anetko, ale masz już dużą pomoc :) Piękna córcia, buziaczki dla Niej :) Christinko ciekam z niecierpliwością na Twoje szybkie i zdrowe dania, gdyż brzmią kusząco i wiem, że będą dobre :) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi