annamartyna Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Smażenie kurczaka wcześniej nasmarowanego sosem musztardowo- miodowym (łyżka miodu + jedna łyżka musztardy), krojenie w kosteczki, podawanie z serem (kwestia smaku, ja np lubie morski), zapiekanym w bułce tartej serem pleśniowym, połówki pomidorów koktajlowych albo oliwki plus papryczki :) Można też robić z mięsem wołowym, ale wtedy trzeba je dłużej smażyć i uważać aby nie przesadzić z przyprawami bo będzie mdłe :) A i słyszałam o promocji na mięso i wędliny w ten weekend (28-30 wrzesnia) w sklepach POLOmarketu- mają bardzo smaczne i świeże mięso, polecam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.