Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smażenie kurczaka wcześniej nasmarowanego sosem musztardowo- miodowym (łyżka miodu + jedna łyżka musztardy), krojenie w kosteczki, podawanie z serem (kwestia smaku, ja np lubie morski), zapiekanym w bułce tartej serem pleśniowym, połówki pomidorów koktajlowych albo oliwki plus papryczki :) Można też robić z mięsem wołowym, ale wtedy trzeba je dłużej smażyć i uważać aby nie przesadzić z przyprawami bo będzie mdłe :) A i słyszałam o promocji na mięso i wędliny w ten weekend (28-30 wrzesnia) w sklepach POLOmarketu- mają bardzo smaczne i świeże mięso, polecam :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.