Beella Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 W tym tygodniu niespodziewanie dostałam pracę po 12latach siedzenia w domu.Muszę coś upiec i nie mam żadnej koncepcji co to ma być,nic mi nie przychodzi do głowy.Może macie jakieś pomysły? Z góry dziękuję za odp. Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Ja myślę,że najlepszy byłby jakiś sernik...ładnie się prezentuje i przeważnie wszyscy je lubią :) Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Dobry pomysł 🙂 Polecam sernik Doruni :arrow: sernik bez twarogu Fajne też są: :arrow: Kremówka papieska :arrow: Sernik orzechowo-brzoskwiniowy :arrow: Sernik snikers :arrow: Sernik z czekoladą na biszkopcie Wszystkie ciasta sprawdziłam, są przepyszne i godne polecenia :D Gratuluję Ci Beella i udanego wypieku życzę 🙂 Cytuj
Beella Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Dziękuję bardzo napewno coś z tych słodkości upiekę. Pozdrawiam 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi