szum_wiatru Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Witam Dzisiaj obiecałam, że zrobię panierowane brokuły ale nie mam bladego pojęcia co zrobić do nich, żeby chłopak sobie pojadł? :razz: Podpowiedzcie coś, proszę 🙂 Cytuj
Alicja23 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 jezeli brokuły są w panierce (pycha!) to polecam np. pierś z grilla. Przyprawiona ziołami z pewnością będzie mu smakować i zaspokoi największego głodomora:) Cytuj
Loveeat_pl Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 ja polecam sos z sera z przerostem niebieskiej plesni. będzie romantycznie i smacznie! wlewasz do rondelka białe, półsłodkie wino, redukujesz je do momentu wyparowania alkoholu. potem dodajesz śmietankę 30% (najlepiej zwykłą śmietanę która zbiera się nad świeżym mlekiem) do tego pokruszony ser z niebieską pleśnią. doparawiasz świeżo startą gałką muszkatołową, oraz solą i białym pieprzem. pyyycha. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi