zelterr Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 witam, Mam proste chyba pytanie:) ostatnio natrafilem na hurtownie piersi z kurczaka gdzie cena jest jakies 40% nizsza niz w sklepie. Oczywiscie bardzo sie ucieszylem poniewaz zjadam wielkie ilosci filetow z uwagi na to ze trenuje kulturystyke. Jednak jedna rzecz nie daje mi spokoju. Piersi te sa duzo, duzo wieksze niz normale piersi. Wlasciwie olbrzymie. Conajmniej dorownuja wielkoscia indyczym. Czy to normalne? Nie chce zeby sie okoazalo ze tam jakies swinstwo jest w tym miesie. Czy mozna je bezpiecznie jesc?:) Czemu one sa takie olbrzymie? Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj
mija Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Uwielbiam drób a z takich dużych robię małe:)) ?Też bym się zastonowiła co z nimi nie tak. może to z jakiejś kury na sterydach. Ja kupuje w sprawdzonych sklepach . Rzadko kiedy w supermarketach. Edytowane 28 Października 2012 przez mija Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Ja też się nie spotkałam z tak dużymi filetami z kurczaka, zazwyczaj taki duży podwójny filet z kurczaka waży 50-60 dag, a te o których piszesz są zadziwiająco duże, ciekawe dlaczego? Może zasięgnij informacji o tej hurtowni, a właściwie to o jej produktach, czy ktoś z Twoich znajomych też tam kupuje, może oni coś będą wiedzieć, pozdrawiam Cytuj
Gość Aneczka_D Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 J abym się bała, że jest zbytnio nafaszerowan chemią.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi