Libercio Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Witam!! Moja mama zażyczyła sobie na urodziny zestaw obiadowy 12 częściowy tzn. 12 talerzyków deserowych, 12 talerzy głębokich i 12 talerzy obiadowych. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć takiego kompletu - spotykam się tylko z 6 częściowym Czy mógłby mi ktoś doradzić gdzie znajdę taki komplet - bo osobno skompletowanie teakiego zestawu chyba wyjdzie bardzo drogo.... Pozdrawiam [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
figiel Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Ja kupowałam na allegro . Cytuj
Libercio Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Cały komplet?? Muszę przyznać, że jestem zaskoczona gdyż szukałam na allegro... No nic muszę zacząć lepiej szukać:) Cytuj
figiel Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Tak , komplet 12 sztuk w zestawie . Ale to ze dwa lata temu. Może łatwiej poszukać 2 takie same komplety 6-osobowe ? Cytuj
Libercio Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 To bardzo dobry pomysł - już go zrealizowałam - dziękuję za pomoc:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi