mija Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Od pewnego czasu kupuję gazetki z deagostini o dekaracji ciast tortów. Sa tam pewne podpowiedzi i fajne gadżety właśnie do dekaoracji. Ja jako początkująca w wypiekach szukam podpowiedzi i porad. Bardzo proszę o wasze podpowiedzi. Cytuj
Libercio Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Cześć Sądziłam, że ktoś odpisze na tego posta bo sama z przyjemnością zaczerpnęłabym w tym temacie wiedzę... Cytuj
krowusia Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 A z jakiej dziedziny dokładnie szukasz? Z dekoracji czy samych wypieków. Jest to temat rzeka, więc zadaj bardziej konkretne pytanie. Mam nadzieję, że będę znała odpowiedź...:) Cytuj
Libercio Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Mnie interesuje jak łatwo i ładnie ozdobić tort samym kremem - nie za dobrze wychodzi mi masa cukrowa więc zazwyczaj operuję kremem do tortów Cytuj
jot Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Witam chciałabym upiec tort makowy ze śmietaną na 18-te urodziny chrześnika, jestem totalną nogą jeśli chodzi o ozdoby czy może ktos podpowie mi ci mam zrobić ,żeby był ładny jak go udedekorować Myślałam ,żeby zrobić masę cukrowa , obłożyć tort ..................... , więcej nie mam pomysłu podajcie jakieś tajniki jak zrobić napis , jak położę masę czy ona nie wyschnie ,a w środku ten torcik nie klapnie pomóżcie! Pikę nie od dzisiaj i jako ciasta wychodzą super ,ale ta dekoracja masakra, może ktoś podpowie takiej nodze kompletnej jeśli chodzi o plastykę jak to zrobić:( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi