Komentarze do przepisu:
Dziękuję bardzo i pozdrawiam moją imienniczkę :)
Dorota [2009-08-11 16:36:18]
NA WIELKI PLUS !!!
Dorota W [2009-08-10 13:56:53]
Ja bym tę sałatkę widziała z ziemniakami pokrojonymi w połplasterki, tak samo ogórek kiszony w połplasterki i cebulka pokrojaona w pórka, a do tego majonez kielecki.... mniam - polecam kielecki jest najlepszy w smaku, a do tego dietetyczny
Anka [2009-06-03 14:02:34]
Sałatka rewelacja..do kotletów schabowych zamiast ziemniaków + sałata zielona z sosem vinegrette....BOSKO
Anial [2008-05-05 15:13:50]
No, sałatka ma ciekawy smak. Ale chyba rzeczywiście dobrze by było dodać jajka i może jakąś wędlinę. Sałatka jest tania, ale jadłam lepsze....
edytka [2007-05-01 16:04:55]
ja polecam dodac jeszcze fasolkę czerwoną z puszki , jest bardzo sycąca
agnieszka:)( [2007-04-20 18:23:56]
super sałatka
Michał [2007-03-07 21:32:32]
super sałatka
andzia [2007-01-21 11:29:03]
super/ super
mika [2007-01-13 11:01:23]
sałatka pyszna ale jak dla mnie za dużo majonezu
smakoszka [2006-10-20 14:16:15]
Sos pyszny - czosnkowy mniam, ale sama sałatka mi nie smakuje, chyba ten świeży ogórek bardzo ją zepsuł :/
madi [2006-08-30 22:54:00]
a ja taka sałatkę jadłam w szwajcarii...ona jest tam bardzo popularna i nosi miano sałatki narodowej...hehe...;)
pozioomeczka [2006-04-25 17:44:34]
Jedna z najlepszych sałatek jakie jadłam. szybka, tania i smaczna!
danulka [2006-04-05 11:40:57]
to jest super ale z jajkiem na twardo szczypiorkiem i oczywiscie majonez
mamuska [2005-01-07 21:17:22]
Dodając trochę świeżego ogórka ztartego na tarce o dużych oczkach proszę uwierzyć poprawia smak sałatki. Ja dodaję w ten sposób jak robię sałatkę jarzynową z gotowanych warzyw.
Halina z Bydgoszczy [2004-12-30 00:38:18]
super i smacznie tania i szybka
aga [2004-11-04 20:54:52]
Zamiast ogórka zielonego i jabłka polecam ugotowane na twardo, posiekane jajka kurze, a zamiast sosu po prostu majonez Helmans. Mniam
Aga_Wawa [2004-04-10 15:54:20]
Moze byc sok z cytryny
Anel [2004-04-08 18:46:48]
Oczywiście może być bez octu. Sałatki mają to do siebie, że można dość dowolnie modyfikować składniki bez straty (a może i zyskując) na smaku. Przepisy które są podane są tylko moimi sprawdzonymi pomysłami. Jednak Wasza inwencja jest w tym przypadku bardzo wskazana.
Dorota [2004-01-08 09:28:35]
jest napewno pyszna ale chodzi o to że nie mogę jeść octu ani go wąchać czy może być bez?
gocha [2004-01-08 00:04:20]