Osoby, które nie jedzą bądź nie lubią mięsa mogą przygotować sobie na grilla np.:
warzywne szaszłyki (np. z cukinii, papryki, cebuli, pieczarek, małych pomidorków, marchewki, oliwek);
owocowe szaszłyki (np. z ananasa, banana, gruszek i truskawek);
”mieszane szaszłyki” np. serowe z dodatkiem warzyw i owoców – przykładowy szaszłyk: ser, kolorowa papryka i ananas;
kotlety z jajek, z dodatkiem sera, pieczarek i kolorowych papryk;
kanapki z żółtym serem;
faszerowane warzywa (papryka, cukinia, bakłażan, pomidory, cebula);
osobno grillowane w folii (czosnek, cebula, ziemianki, kolby kukurydzy, ser pleśniowy).
Inne informacje o poradzie:
Autor:
Dorota [2011-06-22]
Komentarze do porady:
Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Twój komentarz może być pierwszy.
Dodaj komentarz