Przepisy Extra Dodaj przepis

Jaki farsz zrobić do wielkanocnych jajek?

Do faszerowania jajek można wykorzystać:

  • warzywa: pieczarki, brokuły, por, pomidory;
  • ryby: łososia, makrelę, tuńczyka, sardynki;
  • wędliny: szynkę, kurczaka (wędzonego, pieczonego, gotowanego);
  • zieleninę: szczypiorek, rzeżuchę, koperek, natkę pietruszki;
  • sery: twarożek lub żółty ser;
  • przyprawy: paprykę, curry, czosnek;
  • ketchup, musztardę, chrzan;
  • żurawinę.
  • Inne informacje o poradzie:
    Autor:
    Dorota [2012-04-06]
    Komentarze do porady:
    Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Twój komentarz może być pierwszy.
    Dodaj komentarz

    Autor:
    Newsletter
    Progmid 2003 - 2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.