Komentarze do przepisu:
Ananasa trzeba osączyć z zalewy i pokroić w kostkę. Następnie dodać do gotowego już kremu, wymieszać i wyłożyć na biszkopt, a na koniec posypać kokosową posypką. Ciasto wychodzi przepyszne :) Z tym nasączeniem biszkoptu to bardzo dobry pomysł, również pozdrawiam :)
Dorota [2014-09-21 22:22:11]
Fajny pomysł, dziękuję :)
Dorota [2014-09-20 21:47:55]
Tak, można posmarować biszkopt dżemem. Powodzenia :)
Dorota [2013-05-24 21:43:03]
Bardzo dziękuję! :)
Dorota [2012-11-13 11:28:26]
Ciasto bardzo smaczne, godne polecenia.
Małgorzata.P. [2012-10-21 05:44:17]
To super! Cieszę się bardzo, że ciasto się udało i że smakowało, zwłaszcza mężowi - przez żołądek do serca :) Serdecznie pozdrawiam całą rodzinkę i życzę kolejnych udanych wypieków :)
Dorota [2012-10-18 10:58:18]
Cieszę się bardzo, że kolejny wypiek się udał. Serdecznie pozdrawiam :)
Dorota [2011-01-17 14:32:20]
Wczoraj upiekłam i jestem zadowolona,że dałam się skusić twojemu kolejnemu przepisowi:)Może masa budyniowa wyszła mi odrobinę za mało zbita ale następnym razem postaram się nieco dłużej pogotować budyń i myślę,że dzięki temu efekt będzie lepszy.
Kora [2011-01-13 22:12:32]
Nie, po ostudzeniu tłuszcz nie odejdzie od wiórek kokosowych. Ciasto nie wyjdzie za tłuste, proszę się nie bać :)
Dorota [2010-11-18 15:16:37]
Mam pytanie do tych wiorek kokosowych z maselkiem... Czy po ostudzeniu , tluszcz nie odejdzie od wiorek ? Nie zrobi tego budyniu tlustego ??
bea1703 [2010-11-18 14:42:17]
wlasnie mialek okazje zakosztowac ciasto ktore sam upiekłem (to moje drugie ktore sam upiekłem) jest pyszne zamiast mąki ziemniaczanej urzyłem zykłego budyniu karmelowego.. poprostu miód w gębie..
Arek [2010-08-20 18:16:44]
ciasto w smaku rewelka!!
kobyla92 [2010-03-20 10:33:19]
my piekłyśmy wczoraj,a ciasto wyszło przepyszne i jest naprawdę tanie:-)polecamy:-)
joanna i julia [2010-01-31 14:38:12]
piekłam i ciasto jest rzeczywiscie smaczne i naprawde tanie:)polecam:)
sylwia [2010-01-18 14:48:43]
Ciasto Rewelacyjne bardzo smaczne. I do tego jeszcze niedrogie i mało pracochłonne. Naprawdę polecam.
Ewelcia [2009-12-21 12:00:15]
pyszne polecam
aleksisko [2009-11-25 20:43:38]
Ciasto poprostu super;) pierwszy raz zrobilam z miesiac temu i od tamtego czasu robie czesto bo jest szybkie, tanie, latwe, pyszne, i smakuje wsyztskim w domu ;)
Kasia18 [2009-06-23 13:41:47]
piekłam to ciasto wczoraj,polecam pyszne......masa rewelacyjnie uzupełnia się z wiórkami smażonymi:))))
elcia1701 [2009-06-11 17:24:55]
Witam, do przepisu na pieczone wiórki dodałabym cukier ok. 1 szklanki. ....ja tak zrobiłam. Wydaje mi się ,że pieczone wiórki będą smaczniejsze . A poza tym przepis jest OK.
stopcia [2009-05-30 15:51:18]