Komentarze do przepisu:
Kakao działa jak mąka dlatego ciemne ciasto było niższe.do masy z kakao można dolać wody lub dosypać proszku do pieczenia.
madzia [2008-09-25 23:36:11]
zalezy dla kogo jest nie dobre dla kogos sakurat moze jest pyszne kazdy ma inny gust
Saphirka [2007-04-06 12:01:43]
fyj nie dobre radze nie piec uwieżcie mi prosze
aleksandra [2007-04-02 14:44:40]
Piekłam 2 razy. Raz z kwaśnym mlekiem, 2 raz z kefirem. Za każdym razem pycha!!! Polecam dodać zapach rumowy, wtedy jest jeszcze lepsza. Tylko, że 35 min to stanowczo za mało, ja musiałam piec ok. 50 min. w temp 160 stopni z termoobiegiem.
asia [2006-12-05 22:22:12]
Tutaj należy dodać kwaśne mleko, ewentualnie można dodać kefir lub jogurt naturalny. Zwykłego mleka się tutaj nie dodaje. Powodzenia ;)
Dorota [2006-11-28 09:31:30]
czy to mleko musi być koniecznie kwaśne czy może być normalne?
xxx [2006-11-26 20:48:47]
zrobiłam pycha
asia [2006-08-31 16:46:47]
Właśnie zrobiłam te ciacho razem z mamą..łatwe, szybkie i smaczne nawet na surowo. Ale zrobilisme je tak że oddzielilismy dwie masy do jednej dalismy kakao a drugie pozostawilismy białe i dodaliśmy rodzynek. Zobaczyny co z tego wyjdzie;)
anetek [2006-04-07 13:30:43]
Babeczka pychota! Poza tym że troszke krzywo mi wyrosła superowa! Polecam wszystkim do kawy.. a tak od siebie to można jeszcze dodać do masy orzechy pokrojone na maleńkie kosteczki- wymieszać wszystko i dalej tak jak w przepisie <lol> PYCHA:)
Martynka [2005-11-03 08:57:51]
super babka wyszla:D
asd [2005-10-26 09:25:23]
ROBIŁAM GO WCZEŚNIEJ JEST SUPER DO KAWY I
ANA [2005-09-25 08:26:13]