Komentarze do przepisu:
masa nie zawsze mi wychodziła była za rzadka i wypływała z placków
kacha [2007-12-21 11:36:35]
Ja znam to ciasto jako: miodowe lub czeskie :) Jest przepyszne tylko że ja mam troszkę inny przepis na krem. Mój jest z maki krupczatki a nie z kaszy mannej.
ewka :D [2007-11-16 13:53:29]
to nie jest na pewno napoleonka
neli [2007-05-23 23:24:40]
o za zapach palce lizac
@ni@ [2007-03-15 18:54:00]
pychochatka rewelacyjny przepis polecam
Doda [2007-01-19 20:31:35]
chce zrobic napoleonke ale jak mam czekac 2-3 dni to wole kupic. chyba ze pomozecie i inny przepis ktos ma. pozdrawiam
grzesiek [2006-12-03 15:12:01]
Całej rodzinie smakowało a to bł mój debiut!!!!
Dzięki!!!!!!!!!!! PYSZNE
Natala [2006-01-29 18:38:43]
Wszyscy sa madrzy co do komentarzy. Niech ktos wysle przepis na napoleonke z francuskiego ciasta.
Ela [2005-12-10 04:01:12]
Ciasto ma być odstawione na 2-3 dni, ponieważ placki po upieczeniu są strasznie twarde (dlatego, że zawierają miód - 'ten typ tak ma' :)), a po 2-3 dniach miękną, i napoleonka jest pyszna.
Dorota [2005-09-01 11:17:19]
Ciasto ma byc odstwione na 2-3 dni czy na 2-3 godz.Chce zrobic to ciacho .Pomocy?!
barbi [2005-08-31 21:34:10]
rzeczywiście to nie napoleonka, ale ciasto jest równie smaczne, ja znam je jako "Stefanka"
Aga [2004-12-11 12:06:34]
To jest tak zwany;Grysikowiec lub Czeskie
pozdrowienia Madzina
Madzina [2004-12-10 14:41:26]
Napoleonki nie robi sie z kaszą manną
basia1965 [2004-11-05 17:56:51]
to nie jest napoleonka:(
iza [2004-08-23 13:22:15]
ja znam to pod nazwą przekładamiec polecam
nikolka [2004-06-15 15:15:00]
pychota!!!!!!palce lizać!!!!!!!!!! bardzo smaczny!!!!
łakomczuszek [2004-04-07 17:46:44]