Komentarze do przepisu:
Dziękuję :)
Dorota [2013-01-01 21:44:42]
Krakersy mają być słone, jak ciasto zmięknie i smaki się przegryzą, to ciasto ma ciekawy smak. Powodzenia i Wesołych Świąt :)
Dorota [2010-12-22 18:38:31]
Mam pytanie?!
Rozumiem że Krakresy mogą byc te słone?? bo innych nie znam i zastanawiam sie czy to będzie pasować do słodkiego ciasta?
Anusiak [2010-12-21 15:25:42]
Upss, tym razem to nie Pani Doroty przepis - przepraszam autorkę;)
julka [2010-10-15 13:55:02]
Kolejna udana propozycja Pani Doroty. Ciasto pyszne, bardzo łatwe w zrobieniu, ale co dla mnie najważniejsze bardzo szybkie;)
julka [2010-10-15 13:53:52]
rewelacja ja polecam wersje z herbatnikami i do masy dolać adwokatu wg uznania, poprostu rewelacja!!!
Kasienka8256 [2010-10-15 11:28:06]
Bardzo dobre ! PYSZNE!! Polecam ! Robilam i na krakersach i na herbatnikach i musze przyznac ze to wlasnie wersja z krakersami jest niesamowicie smaczna !
Olga [2010-09-13 15:35:30]
Super krem - ja zrobiłam ciasto na biszkopcie . Wyśmienite !!! PYCHOTKA!!
Anna [2010-05-19 13:53:17]
Masło ma być prawdzie, a margaryna Palma też może być.
Dorota [2010-05-18 15:14:14]
bardzo dobre ciasto.połączenie słonych krakersów najlepiej lajkonik ze słodkim kremem,jest rewelacyjne.oczywiscie najlepiej smakuje na drugi dzien,jak juz krakersy beda miękkie.ja zamiast wiórków dodaje płatki migdałowe,któr pózniej fajnie chrupią w cieście.krem najlepiej zrobic samemu bo i wiecej i lepszy niz gotowy.
binkD [2010-04-12 17:06:19]
Robię to ciacho od 10 lat, wszyscy moi znajomi je uwielbiają, i na każdą imprezkę jestem "zmuszana" je robić:) Jest naprawdę pyszne, pomimo tego że krakersy słone( najlepsze lajkoniki), gdy ciasto poleży dobę w lodówce, smaki się przejdą...
Raz zrobiłam z herbatnikami, ale nie polecam, wyszło za słodkie, i już to nie był ten sam kokosowiec na krakersach..
Gosia [2010-04-03 14:44:08]
rewelacja, przepyszne ciacho. Masa smakuje jak oryginalne raffaello.
Yola79 [2010-04-02 16:49:38]
tylko jakie to masło?prawdziwe czy palma może byc?
anita [2010-04-02 12:10:48]
probowalam bardzo pyszne zamiast krakersow dodalam herbatniki i bylo rewelacyjne
gosia [2010-04-01 14:30:43]
Tragedia Kto wogóle to wymyslił...słone do słodkiego? Smakuje beznadziejnie Nie polecam!!!!!!!!!!!
smakosz [2010-03-30 09:32:25]
zrobilam je do szkoly na dzien babci. wszystkie babcie sie nim zajadaly mimo ze bylo bardzo slodkie:) niestety ciezko sie je kroilo przez te krakersy ale i tak daje 5 bo bylo przepyszne:* mniammm
ola [2010-03-19 22:05:17]
REWELACJA !Przepyszne i banalnie proste w przygotowywaniu .
lulka [2010-03-15 21:25:41]
REWELACJA ! Przepyszne i banalnie proste w przygotowaniu.Właśnie wyjadam ostatki... mniam....
lulka [2010-03-15 21:23:18]
ale jest jeszcze smaczniejsze jak sie doda rodzynki do masy oraz ananasy suszone kolorowe
mariola [2010-03-06 11:00:00]
ciasto palce lizac. plecam
kinga [2010-02-11 00:49:13]
Zamiast krakersow moga byc biszkopty- bardzo smaczne
Bozena [2010-02-04 19:37:40]
CIASTO REWELACJA,SUPER SMAK I ŁATWE WYKONANIE.GOŚCIE ZAJADALI ZE SMAKIEM::)
IWI [2010-01-12 13:58:56]
Polecam również to ciasto na herbatnikach :)
Damian [2010-01-08 13:32:53]
Na słonych krakersach robi się to ciasto - dzięki nim, ciasto ma taki specyficzny smak. Polecam :)
Dorota [2010-01-04 19:25:57]
Pyszne Rafaello polecam na karzdą impreze.Przedewszystkim szybki i łatwy jest do zrobienia.
Beti [2009-12-28 08:42:56]
ciasto rewelacja.Mój mąż który gustuje tylko w sernikach zjadł ze smakiem.
basia [2009-12-26 11:41:22]
Bardzo dobre, ja dodałam jeszcze migdały słupki. Kiedy zmiękły krakersy okazało się niebiańsko pyszne. Najbardziej smakowało wszystkim, jak już się kończyło :)
Koza [2009-12-23 15:03:38]
Nie rozumiem na jakich krakersach. Krakersy sa na ogol bardzo slone.
Marysia
marysia [2009-11-26 21:35:43]