Przepisy Extra

Sałatka z kiełków soi i tuńczyka

Składniki:

1 puszka kiełków soi
2 puszki tuńczyka
1 puszka zielonego groszku
50 dag ogórków konserwowych
1 ząbek czosnku
4 łyżki jogurtu naturalnego
3 łyżki majonezu
sól
pieprz

Sposób wykonania:

Kiełki soi, tuńczyka i zielony groszek osączyć z zalewy. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Czosnek zmiażdżyć.

Do dużej miski przełożyć kiełki soi, tuńczyka, zielony groszek, ogórki konserwowe i czosnek. Dodać jogurt naturalny i majonez. Przyprawiać do smaku solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.

Smacznego.

Dodane przez Dorota w dniu
1 opinia | Wyraź opinię
Podobne przepisy:
Komentarze do przepisu:
przepis smaczny i do rzeczy
Ewa Farna:) [2010-01-09 16:08:49]
Dodaj komentarz:
Newsletter
Progmid 2003 - 2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.